'Açım' dediği için AKP toplantısından çıkarılmıştı: AKP'li yurttaşı Anadolu Ajansı'na 'konuşturdular'

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partisinin Adıyaman İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında konuşma yaparken bir parti üyesi 'açım' demiş ve salonda çıkarılmıştı. Söz konusu yurttaşa Anadolu Ajansına açıklama yaptırıldı.

AKP Grup Başkanvekili Mahir Ünal, partisinin Adıyaman İl Başkanlığını ziyaret etti. Burada İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılan Ünal, konuşma yaparken vatandaşın tepkisiyle karşılaşmış, Mahir Ünal'ın CHP'yi eleştirdiği konuşması sırasında bir vatandaş, ülkede esas sorunun işsizlik olduğunu söyleyerek 'açım' diye bağırmıştı.

Vatandaşın sözleri sonrası parti görevlileri söz konusu kişinin koluna girerek salondan dışarı çıkarmıştı.

AJANSA AÇIKLAMA YAPTIRILDI

Yaşanan olayın sosyal medyada geniş yer bulması sonrası 'Açım' diyen yurttaş, Mahir Ünal tarafından AKP Adıyaman İl Başkanlığı’na getirilerek Anadolu Ajansı’na açıklama yaptırıldı.

''Belediyeye gittim bana verdikleri 3 milyar'' diyen yurttaşa Mahir Ünal, ''Sosyal yardım vakfı ne kadar yardım etti?'' diye sordu.

Hayvanları olduğu için sosyal yardım vakfından yardım alamadığını söyleyen yurttaşa, Ünal bu kez ''Senin kaç tane hayvanın var?'' diye bir soru yöneltti.

Yurttaş Ünal'ın sorusuna ''100 tane var'' sözleri ile yanıt verdi.

Etiketler
Mahir Ünal Adıyaman