Türk kripto para borsaları ve borsalardaki kriptolar tek bir platformda: 21 Milyon

Türk kripto para borsaları ve borsalardaki kriptolar tek bir platformda: 21 Milyon

Yapılan bir araştırmaya göre Türkiye kripto para birimi kullanımı konusunda dünyada 4. ve Avrupa’da 1. sırada yer alıyor. Bu sebeple Türk kripto para yatırımcısının; Türk kripto para piyasası, Türk kripto para borsası ve Bitcoin, Ethereum, Dogecoin ve XRP işlem hacmi gibi bilgileri takip edebilmesi günden güne daha elzem bir konu halini alıyor.

21 Milyon Nedir?

21 Milyon platformu da aslında tam olarak bu noktada devreye giriyor ve Türk kripto para borsaları ile bu borsalarda listelenen kripto para birimlerini tek bir platformda topluyor. Hem borsaların hem kripto para birimlerinin karşılaştırmalarının yapılabildiği 21 Milyon’da kullanıcılar aynı zamanda güncel gelişmeleri de platform aracılığı ile takip edebiliyor.

21 Milyon sayesinde kullanıcılar, Türk kripto para borsalarında yer alan kripto para birimlerinin TL bazından fiyatlarını anlık olarak takip edebiliyor ve borsalardaki farklı fiyatları yine TL bazında karşılaştırabiliyor. Bu da özellikle arbitraj yapan kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlıyor.

21 Milyon’da şu anda 13 adet Türk kripto para borsası ve 100 adet kripto para birimi bulunuyor. Platform ilerleyen zamanlarda daha fazla sayıda Türk borsası ve kripto para birimlerinin eklemeyi planlıyor.

Bunun yanı sıra 21 Milyon’da “Kazandıranlar” ve “Kaybettirenler” olmak üzere iki sıralama yer alıyor. Bu sayfalarda kullanıcılar, hangi kripto para birimi son 24 saate, son 7 günde ve son 1 ayda ne kadar kaybettirmiş ya da ne kadar kazandırmış görüntüleyebiliyor.

21 Milyon ve Borsalar

21 Milyon platformunda borsalar, “21 milyon puanı” adı verilen bir puanlama sistemine tabii tutuluyor. Platformun açıklamalarına göre, hesaplama yapılırken platformun kuruluş yılı, şirket bilgileri ve açık adresi, mobil uygulamaları (IOS/Android), güvenlik (2FA vs gibi), sosyal medya takipçi sayıları, aylık ziyaretçi sayıları ve Alexa TR değerleri gibi çok sayıda tarafsız kriter kullanılıyor. 21 milyon ekibi tarafından yapılan bu puanlama tamamen nesnel kriterlere göre hesaplanıyor ve belirlenen kriterler doğrultusunda puanlama her 3 ayda bir güncelleniyor.

Ayrıca kullanıcılar “Tüm borsalar” sekmesinde 13 Türk kripto para borsası ile ilgili çeşitli verilere erişebilirken “Borsaları karşılaştır” sekmesinde bu 13 borsanın karşılaştırmasını yapabiliyor.

Etiketler
Borsa Kripto Kripto para Para