Bakırköy lazer epilasyon farkı buz lazer

Bakırköy lazer epilasyon farkı buz lazer

Son yılların popüler Lazer Epilasyon tedavisi olan Buz Lazer, Bakırköy Lazer Epilasyon merkezleri tarafından da benimsenmektedir. Lazer Epilasyon Bakırköy merkezleri ağrısız ve konforlu olması nedeniyle Buz Lazer ‘i tercih ediyor.

Bakırköy lazer epilasyon farkı buz lazer - Resim : 1

Buz Lazer Uygulaması Hakkında Merak Edilenler

Buz Lazer uygulama öncesi başlığın soğumasına yardımcı jel sürülerek uygulanmaktadır. Geniş safir uçlu tedavi başlığı sayesinde oldukça hızlı ve ağrısız bir uygulama deneyimine sahip olunur.

Ortalama 8 seans önerilmektedir. Kıl rengi, cilt rengi, uygulama yapılacak bölge, kıl kalınlığı ve daha önce uygulanmış tedaviler gibi birçok faktör lazer epilasyon seans sayısının belirlenmesinde önemlidir. Bu faktörlere bağlı olarak 8 seanstan fazla veya 6 seansın yeterli olduğu durumlar gözlemlenmiştir. İlk seanstan itibaren her seanstan sonra uygulama alanındaki kıllarda kalıcı azalma görülmektedir. Vücut için seans aralıkları 6 hafta, yüz için ise 4 hafta tercih edilmektedir.

Bakırköy lazer epilasyon farkı buz lazer - Resim : 2

Buz Lazer Neden En Çok Tercih Edilen Yöntem?

Patentli Ice Teknolojisi ve patentli SHR (Super Hair Removal) uygulama tekniği ile ağrısız ve konforlu bir tedavi sunulmaktadır. Uygulama sırasında hissedilen ağrının en büyük nedeni lazer ısısından kaynaklanmaktadır. Buz Lazer hava soğutma ver gaz soğutma yöntemleri yerine Ice teknolojisi ile kontak soğutma sistemini kullanmaktadır. Bu teknoloji ile cilt -3 dereceye kadar soğutulmakta ve acı hissedilmemektedir. Böylece tüm tedavi sırasında ciltte ısı hissedilmemekte ve serin bir etki bırakılmaktadır.

Buz Lazer Soprano Ice Platinum ve Soprano Titanium cihazlarının, Alexandrite, Diyot ve Nd:YAG olmak üzere 3 farklı dalga boyunun birleştirildiği cihazlardır. Bu sayede kılın tüm anatomisine etki etmek mümkün oluyor.

Her mevsim tercih edilebilen bu tedavi güneşlendikten 1 hafta sonra bile bronz tene uygulanabilir. Lekelenme, tahriş, sivilcelenme ve yanık oluşumu gözlenmez, cildin pürüzsüz olmasını sağlar. Sonuçları kalıcıdır. Ağda jilet ve epilatör cihazlar gibi kıl dönmesi ve batık oluşumuna sebep olmaz. Geniş uygulama ucuyla zamandan tasarrufu edilir.

Kadınlar kadar erkeklerin de tercih ettiği yöntem olan Buz Lazer, erkeklerdeki yoğun ve kalın kıl tipine karşı ağrısız ve etkili bir uygulama ortaya koyar. Buz Lazer ‘in özel yüz ucu sayesinde sakal üzeri şekillendirme ve seyrekleştirme işlemleri de oldukça çok tercih edilir. Bu yüzden günümüzde erkekler tarafından da çokça tercih edilen bir epilasyon uygulamasıdır.

Bakırköy lazer epilasyon farkı buz lazer - Resim : 3

Gerçek Buz Lazer Merkezlerine Nasıl Ulaşılır?

Son zamanlarda Buz Lazer cihazlarının çok fazla taklit edildiği ve ucuz olarak pazarlamaya çalışıldığını bildirmek isteriz. Gerçek Buz Lazer merkezlerinin bulunduğu www.buzlazer.com adresini kontrol edebilirsiniz.

Etiketler
Bakırköy