Memurların taleplerinin iletildiği toplantının detayları belli oldu

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ile AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir araya geldiği görüşmede memurların talepleri masaya yatırıldı.

Memurların taleplerinin iletildiği toplantının detayları belli oldu

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bir araya geldiği görüşmede, kamu görevlilerinin beklentileri ve çalışma hayatına ilişkin beklentileri Erdoğan’a aktardı.

Görüşmede, Memur-Sen’in 6. Dönem Toplu Sözleşme'de karara bağlanan hüküm gereği yakında başlayacak olan ve 2022 yılı içerisinde tamamlanması beklenen sözleşmeli istihdam çalışmaları çerçevesinde kamu görevlilerinin beklentilerini ve Memur-Sen’in kadro talebini Erdoğan'a aktaran Yalçın, 4/C’den 4/B’ye geçen sözleşmeli personelin hizmet sürelerinin tamamının dikkate alınarak eğitim durumlarına uygun kadrolara geçirilmesi konusundaki taleplerini de iletti.

"PROMOSYONLAR ARTIRILMALI"

Toplu sözleşme kazanımı olan eğitim yılına hazırlık ödeneğinin yanı sıra Öğretmenlik Meslek Kanunu ile ilgili beklentileri de dile getiren Yalçın, öte yandan kamu görevlilerine uygulanan promosyon ödemelerinin artırılması konusunda merkezi bir düzenleme yapılması gerektiğini ve banka promosyon tutarlarının güncellenmesi talebini Erdoğan’a aktardı.

Etiketler
Ali Yalçın Memur-Sen Recep Tayyip Erdoğan Memur