28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Akrep burcu ve yükselen Akrep haftalık burç yorumu

Bu hafta 2021 yılına girerken küçük bir yıllık değerlendirme yapalım dedim. Bu yıl öne çıkacak birkaç konunun üzerinde duracağım. Sizin için bu sene finansal konular çok değerli olacak. Yeteneklerinizi paraya çevirmek isteyeceğiniz bir sene içindesiniz. Eşin ortağın parası, borçlar, banka kredileri gibi konular gündeminizi etkileyecektir. Krizli konuları yönetmeniz gerekiyor. Parasal konularda spekülasyonlara açıksınız, riskli durumlar oluşabilir.

Hayatınızın önemli kararlarını verdiğiniz senelerden biri olacaktır. Sanki işi eve taşıyacaksınız. Pandemi haricinde de, sanki ev iş bir arada gibi. Ebeveynlerinizle ilgileneceğiniz bir sene olabilir. Evlenebilir veya çocuğunuza bakabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza döneceğiniz bir sene içinde olabilirsiniz. Hayatınızın temelini güçlendirmek için çalışacaksınız. Ev hayatınızda da bir takım değişiklikler olabilir. Şimdiden iyi seneler her şey gönlünüzce olsun.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları