28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Terazi burcu ve yükselen Terazi haftalık burç yorumu

Bu hafta 2021 yılına girerken küçük bir yıllık değerlendirme yapalım dedim. Bu yıl öne çıkacak birkaç konunun üzerinde duracağım. Bu sene eğitim, iletişim, teknik ve ticari konular sizin için ön planda. Uluslararası konular, yayıncılık, medya ve akademik konularla ilgileneceksiniz ve bütün bu konularla ilgili çok çalıştığınız bir sürece doğru ilerliyorsunuz. Zihinsel olarak kendinizi rahatlatmanız gerektiğini unutmayın.

Kalbiniz boş ise hayatınıza biri girebilir. Hayatınızdaki kişi ile ilgili daha ciddi düşünmeye başlayabilirsiniz. Bu arada mesafeli ilişkiler içinde de olmayı isteyebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili kararlar alabilir. Hobilerinizi işe çevirebilirsiniz. Hayat içinde önceki yıllara nazaran daha rahat ilerlediğinizi fark edeceğiniz bir sene olacak. Geleceğinizle ilgili konularda sorumluluk alacaksınız. Şimdiden iyi seneler her şey gönlünüzce olsun.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları