28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Aslan burcu ve yükselen Aslan haftalık burç yorumu

Bu hafta 2021 yılına girerken küçük bir yıllık değerlendirme yapalım dedim. Bu yıl öne çıkacak birkaç konunun üzerinde duracağım. Bu dönem aşk hayatınızın renkleneceğini söyleyebilirim. Biraz finansal konulara dikkat etmenizi öneririm. Harcamalar, borçlanmalar konusunda fevri davranıyor olabilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili gelişmeler var ve hobilerinizle daha fazla ilgilenebilirsiniz. Geleceğinizi şekillendirmek istediğiniz bir dönem olacak.

Bunlarla birlikte yaptığınız iş veya sizinle ilgili konularda daha fazla göz önünde olmaya başlayabilirsiniz. Sanki yıllardır uğraştığınız konuları artık meyve vermesini seyretmek gibi. Eşiniz veya ortağınızla ilgili hareketlenmeler olabilir. Boşanmak veya evlenmek gibi kararlar alabilirsiniz. Eşinizin veya ortağınızın hayatındaki konulardan siz de etkilenebilirsiniz. Şimdiden iyi seneler her şey gönlünüzce olsun.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları