28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

Bu hafta 2021 yılına girerken küçük bir yıllık değerlendirme yapalım dedim. Bu yıl öne çıkacak birkaç konunun üzerinde duracağım. Sizin için ilişkiler konusu bu sene çok önemli. Eşiniz, ortağınız veya en yakın dostunuzla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz, onların hayatındaki gündemler sizi de etkileyebilir. Kişisel konular, gündelik olaylarınızda hareketlenmeler söz konusu. Bu dönem evlilik boşanma ve hayatınızla ilgili önemli kararlar alacağınız bir sene.

Bu dönemde gideceğiniz yolu bulmakta biraz zorlanabilirsiniz. Toplum önündeki duruşunuz kararsız ve ön görülemez olabilir. Uluslararası konular, yayıncılık, medya ve akademik kariyerle ilgili kafanızda bir iş konusu varsa bu dönem için sorumluluk almaya ve bunu gerçekleştirmek için iyi bir zaman. İnandığınız konular belki fikirlerinizle ilgili konularda yazmak ve eğitim almak isteyebilirsiniz. Şimdiden iyi seneler her şey gönlünüzce olsun.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları