28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Yengeç burcu ve yükselen Yengeç haftalık burç yorumu

Bu hafta 2021 yılına girerken küçük bir yıllık değerlendirme yapalım dedim. Bu yıl öne çıkacak birkaç konunun üzerinde duracağım. Biliyorum sıkıntılı üç seneden çıktınız. Önümüzdeki bir sene de sizi için iş anlamında veya sağlık konusunda yorucu bir süreci olabilir. Çalıştığınız konularda daha fazla uğraşı halinde olabilirsiniz. Karşıdan gelecek krizleri yönetmek pek kolay olmayabilir, zira zaten endişeli bir yapınız var.

İletişim, eğitim konularında hareketlenmeler olabilir. Sezgilerinizin daha fazla kuvvetlendiğini fark edebilirsiniz. Bu dönem eşinizin ve ortağınızın parasıyla ilgili konular, borçlanmalar ve finansal konularda daha aktif bir süreç yaşıyor olabilirsiniz. Buradan alacağınız desteği işinizde kullanabilirsiniz. Bu sene hayatınızı yönetmek biraz zor olabilir. Krizleri iyi çözmeniz beklenebilir. Teknik konularda kendinizi geliştirebilirsiniz. Şimdiden iyi seneler her şey gönlünüzce olsun.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları