28 Aralık - 3 Ocak haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 28 Aralık - 3 Ocak haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Başak burcu ve yükselen Başak haftalık burç yorumu

Bu hafta 2021 yılına girerken küçük bir yıllık değerlendirme yapalım dedim. Bu yıl öne çıkacak birkaç konunun üzerinde duracağım. Sizler için toplum önündeki konumunuz, işiniz, yöneticilerinizle olan ilişkileriniz ve aileniz içindeki konular ön planda ve bunları dengelemeniz gerekecek olaylarla karşılaşabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla ilgili kararsızlıklar yaşayabilir ve koşulları çok iyi değerlendiremiyor olabilirsiniz.

Bu sene evlilik veya boşanma gibi konular gündeme gelebileceği gibi ebeveynlerinizle de ilgilenebilirsiniz. Ev alım-satım, taşınma gibi konular yani ev aile konuları da gündeminizde olacak. Bu sene çok çalışıp, çok yorulmaya hazır olun. Hizmet alıp verdiğiniz işler, teknik konular ile ilgili sorumluluklarınız artacak. Sağlık ve eklemler için bol esneme hareketleri iyi gelir. Şimdiden iyi seneler her şey gönlünüzce olsun.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları