21 - 27 Aralık haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal 21 - 27 Aralık haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri, Satürn ve Jüpiter'in Kova burcunda birleşecek olmasının yaratacağı etkileri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 21 - 27 Aralık'ta Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri, Satürn ve Jüpiter'in Kova burcunda birleşecek olmasının yaratacağı etkileri yorumladı.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

Jüpiter ve Satürn’ün Kova burcunda birleştiği hafta içindeyiz. Bu dönem de inançlarınızı sorgulayabilirsiniz. Hayatınızdaki konuların doğru olup olmadığını bilmek isteyeceğiniz bir dönem içindesiniz. Hayatınızda uluslararası, yayıncılık, medya ve akademik konular varsa buralarda yeni gündemlere hazır olun. Bu konularla ilgili çalışma, sorumluluk geliştireceğiniz durumlar var. Teknoloji ve gruplarla ilgili çalışmalarınıza da hız verebilirsiniz.

Bu konularla ilgili eşiniz ve ortağınızla ilgili kararlar alırken finansal destekte görebilirsiniz. Borçlanmalar veya finansal konuları da ilgileneceğiniz işlerde kullanabilirsiniz. Toplum önündeki yeriniz ve yöneticilerinizle birlikte çalışma konularınızı ilgi alanlarınıza kaydıracaksınız. Bunları yaparken ticari ve teknik konularla ilgili blokaj altında hissedebilirsiniz. Eğitim iletişim konularında veya yazıyor, çiziyorsanız zorlandığınızı hissedebilirsiniz.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları