21 - 27 Aralık haftalık burç yorumu - Koç burcu ve yükselen Koç

Astrolog Sitare İnal 21 - 27 Aralık haftasında Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri, Satürn ve Jüpiter'in Kova burcunda birleşecek olmasının yaratacağı etkileri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal 21 - 27 Aralık'ta Koç burcu ve yükselen Koç burcunu bekleyen gelişmeleri, Satürn ve Jüpiter'in Kova burcunda birleşecek olmasının yaratacağı etkileri yorumladı.

Koç burcu ve yükselen Koç haftalık burç yorumu

Jüpiter ve Satürn’ün Kova burcunda birleştiği hafta içindeyiz. Sizler bu dönemde gelecek planlarınızla ilgili konularda cesaretli ve yapıcı olmaya başlayacaksınız. Geleceğiniz için iş planı, düzen, disiplin, sorumluluk gerektiren konular içinde daha hızlı ilerlemeler içinde olabilirsiniz. Umut ettiğiniz konulara karşı iyimser bir yapıyla yaklaşsanız da tedbiri elden bırakmayacaksınız. Arkadaş ve meslek gruplarınız daha fazla ortaya çıkmaya başlayacak. Aşkta huzursuzluklar olabilir.

Çocuklarınızla ilgili konularda kararlı davranmanız gereken konular ortaya çıkabilir. Hobilerinizle ilgili konular gündeme gelebilir. Bu süreç sizin geleceğinizi yapılandırdığınız bir döneme işaret ediyor. Burada gelecek kaygılarınız artsa da gruplar içindeki mücadeleleriniz devam edecek. Teknolojik ve digital gelişmeleri iş anlamında hayatınıza daha fazla almaya başlayacaksınız. Eski arkadaşlıklarınız da ön plana gelmeye başlayacaktır.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları