3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Akrep burcu ve yükselen Akrep

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Akrep burcu ve yükselen Akrep burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Akrep burcu ve yükselen Akrep haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Aile içindeki konular önem kazanabilir. Ebeveynlerinizle ilgili konular hassasiyet içerebilir. Ev alıp satımı gibi konularla uğraşabilirsiniz. Özgürleşmek ve kendinize alan yaratmak isteyebilirsiniz. İş hayatınız, toplum önünde bulunduğunuz yerlerle ilgili konuları ve ailevi konuları dengelemek zor olabilir. Aniden gelen farkındalıkla fazla tepkisel davranabilirsiniz. Bu dolunayla birlikte sanki en dipteki kayanın sarsıldığını hissedebilirsiniz. Fikirleriniz ve inandığınız konularda kendinizi daha fazla savunur halde bulabilirsiniz. Zihinsel konularda her şey yolunda gibi görünse de işler pek öyle olmayabilir. Çalışma hayatınızda ve üzerinde uğraştığınız konulara ilgili yorucu koşullar gündeme gelebilir. Fazla iddiacı ve hızlı olmanız koşulları iyi değerlendirememenize neden olabilir.

Bu hafta zihinsel olarak çok aktifsiniz, kafanızın içinde bile kavga edebilirsiniz. Zaman zaman bunlar dışarı çıkabilir, inandığınız konularla ilgili müdahaleci davranabilirsiniz. Eğitsel konularda geliştirici olaylar yaşayabilirsiniz. İş hayatınız ve yöneticilerinizle ilgili konular gündeminizi etkilemeye devam edecek. Duygusal krizleri geride bırakıyorsunuz. Hafta sonu didinmeli koşturmalı geçebilir, kendinizi fazla yormayın.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos