3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Başak burcu ve yükselen Başak

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Başak burcu ve yükselen Başak burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Başak burcu ve yükselen Başak haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Çalışma hayatınızla ilgili konular ön planda. Çalışma koşullarınız, iş arkadaşlarınız, hizmet alıp verdiğiniz yerler ve özellikle sağlık durumunuza da dikkat etmelisiniz. Burada yeni koşullar söz konusu, bir farkındalık içine girebilirsiniz. Aniden gelen bir değişiklik olabilir. Özgürleşme arzusu, kendi çalışma alanınızı yaratmak isteği artabilir. Bilinçaltınızda sizi rahatsız eden konulardan kurtulabilirsiniz. Güçlü bir savaşma arzusu içinde olabilirsiniz. Karşı tarafın daha güçlü olduğunu unutmayın. İnandığınız konularla ilgili tepkileriniz sizi zorlayabilir. Finansal konularda tepkisel ve inatçı davranabilirsiniz. Aşk hayatınızdaki koşullar olumlu gibi görünse de sizi rahatlatmayabilir. Mücadelesini verdiğiniz konulardaki krizler sizi biraz yorabilir. Olayları akışına bırakmayı deneyebilirsiniz.

Sosyal çevrenizde genişleme olabilir. İlişkinizde gelecek planları içinde olabilirsiniz. Duygusal hassasiyetler ve aile içindeki konularda rahatlamalar meydana gelebilir. Bilinçaltınızdaki kişiliğinizle ilgili veya otorite figürü ile ilgili düşünceler sizi bir süre daha rahat bırakmayabilir. Kendinize güveninizle ilgili sorgulamalar devam edecek gibi duruyor. Hafta sonu finansal konularla uğraşabilirsiniz. Ani ve hızlı değişen konularda krizler olabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos