3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Aslan burcu ve yükselen Aslan

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Aslan burcu ve yükselen Aslan burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Aslan burcu ve yükselen Aslan haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Eşiniz veya ortağınızla ilişkinizi dengelemek zor olabilir. Tartışmalara açıksınız, gerginlikleri yönetmek zor olabilir. Toplum önünde tartışmalar yaşanabilir. Eşinizin hayatındaki dalgalanmalardan sizde etkileniyor olabilirsiniz. Yaşadığınız konularda algılarınız değişmeye başlayabilir, ani gelişen farkındalıklar yaşayabilirsiniz. Özgürleşme ihtiyacınız artabilir, kendinize alan yaratmak ve yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilirsiniz. Kişisel konularda daha cesur davranabilirsiniz. Kuralları yıkma arzunuz çok yüksek. Önemli kararlar almadan önce dinginleşmekte fayda var. Mücadele ettiğiniz konularda karşı tarafın eli daha güçlü. İnandığınız konularla ilgili aşırı coşkulu ve güdüsel tepki vermeye yatkınsınız. İfadelerinizi düzgün seçmek zor olabilir. Risk almaya ve mücadele etmeye hazırsınız.

İlişkilerinizi yönetmek konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz. Ailevi konuların bilinçaltınızdaki etkileri devam etmekte, koşulları iyi değerlendirmek gerekiyor. İletişim konusunda ben merkezli bakmaya yatkın olabilirsiniz. Sözlerinizin yaralayıcı olabileceğini unutmayın. Hafta sonu uzaklarla ilgili konular gündemde olabilir. Fikirleriniz konusunda çok iddialı davranabilirsiniz. Enerjik ve hızlı değişen koşullar içinde olduğunuzu unutmayın.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos