3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Yengeç burcu ve yükselen Yengeç

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Yengeç burcu ve yükselen Yengeç burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Yengeç burcu ve yükselen Yengeç haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Finansal konularda hassasiyet söz konusu. Eşin veya ortağın parasıyla ilgili konularda ani değişikler olabilir. Banka kredileri, miras ve borçlarla ilgili konularda tamamlanmalar söz konusu. Özgürleşme isteğiniz artabilir, maddi konulardaki kaygılarınız sizi zorluyor olabilir. Krizleri çözecek bir fikir, bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Finansal konularda tamamlanma içinde olabilirsiniz. Alışılmışın dışında farklı kararlar alabilirsiniz. Yetenekleriniz ve kaynaklarınızla ilgili mevzularda net bir tutum içinde olabilirsiniz. Özgün tarafınızı ortaya çıkaracak konular ön plana gelebilir. Sizi zorlayan konuların üstesinden gelebilirsiniz. Kendinize ve sevdiklerinize biraz zaman tanımanızda fayda var. Eşiniz ve toplum önünde görüldüğünüz yerlerle ilgili kendinizi zorladığınız koşullar içinde olabilirsiniz.

Yöneticileriniz, işleriniz veya eşinizle ilgili konularda tepkilerinizi daha net ve açık bir şekilde belli edebilirsiniz. Kendi gücünüzü fark ettiğiniz bir dönemdesiniz. Zorlandığınız konularla başa çıkmak için endişelerinizi azaltmanız daha iyi olacaktır. Bu hafta ilişkilerinizi daha rahat kontrol etmeye başlayacaksınız. Aşk hayatınızda gelişmeler olabilir. Hafta sonu hareketli ve hızlı gelişmelerle dolu olabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos