3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Boğa burcu ve yükselen Boğa

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Boğa burcu ve yükselen Boğanu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Boğa burcu ve yükselen Boğanu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Boğa burcu ve yükselen Boğa haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Toplum önünde görüldüğünüz yerler ve iş yaşantınızla ilgili konular bu hafta ön plana çıkıyor. Aile yaşantınız ile iş hayatınızı dengelemeniz gereken bir dönem. Sizin aldığınız kararlarla belli dönüm noktalarından geçebilirsiniz. Ani bir aydınlanma, farkındalıkla gelişen olaylar tamamlanmalara neden olabilir. Var olan konuların değiştiği bir süreç içindesiniz. Özgürleşme isteği içinde belli değişimlerden geçebilirsiniz. Hayatınızın köşe taşlarının oynadığını hissedebilirsiniz. Bu dolunayda kopmalar, sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Yaşadığınız duygusal çatışmalar özellikle değiştirmekten korktuğunuz konular üzerinden yaşanabilir. Yöneticilerinizle ilişkileriniz önem kazanabilir. Hassas dengeler içindeyseniz, yeni bir duruma hazırlıklı olun. Aile içindeki konularda tamamlanmalar meydana gelecektir. Bu dönem de alım ve özellikle satım işleriniz sonuçlanabilir.

Bu hafta mücadele ettiğiniz konuları yönetmekte ve doğru zamanda hareket almakta zorlanabilirsiniz. Aile içindeki iletişim artabilir. Kendinizi ifade etmekte daha cesur hissedebilirsiniz. Kısa yolculuklara çıkabilir. Yakın çevrenizle daha fazla bir araya gelebilirsiniz. Ticari ve teknik işlerinize duygularınızı karıştırmamaya çalışın. Hafta sonu keyif almadığınız şeylerden uzak durun. Ani gelişen olaylar keyfinizi kaçırabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos