3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - İkizler burcu ve yükselen İkizler

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında İkizler burcu ve yükselen İkizler burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

İkizler burcu ve yükselen İkizler haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Hayata bakış açışınızı sorgulatacak olaylarla karşılaşabilirsiniz. İnandığınız konularda değişiklikler söz konusu. Dayatıldığını hissettiğiniz şeylerden uzaklaşmak isteyebilirsiniz. Uluslararası konular, yabancılar, yayıncılık, medya ve akademik konular hayatınızda ön planda olabilir. Eğitim, iletişim, yazma, çizme gibi işleriniz ile birlikte teknik ve ticari konularla ilgilenebilirsiniz. Kısacası zihinsel konular ön planda. Bu dönem alışılmışın dışında bir iletişim şekli kullanabilirsiniz. Kafanıza takılan konulardan kurtulabilirsiniz. Özgürleşmek istediğiniz artabilir, her zamankinden daha fazla özel alana ihtiyaç duyabilirsiniz. Mücadelesini verdiğiniz konularda tepkisel davranabilirsiniz. İnandığınız konular hakkında kıyasıya kapışabilirsiniz. İlişkiler pamuk ipliğine bağlı, her an her şey değişebilir.

Geleceğinizle ilgili atmak istediğiniz adımlar için çok heveslisiniz. Savaşçı tarafınızı ortaya koymak için hazırsınız ve tüm krizlerin üstesinden geleceğinizi hissediyor olabilirsiniz. Kaynaklarınızı ve maddi konularınızı geliştirecek alanlar bulabilirsiniz. Yeteneklerinizi kullanacağınız işlere yönelebilirsiniz. Kısa yolculuklar gündeme gelebilir. Hafta sonu arkadaşlarınızla birlikte keyifli zaman geçirebilirsiniz. Hızlı akan koşullar söz konusu.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos