3 – 9 Ağustos haftalık burç yorumu - Terazi burcu ve yükselen Terazi

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Astrolog Sitare İnal, 3 – 9 Ağustos haftasında Terazi burcu ve yükselen Terazi burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı. İnal Dolunay'ın yaratacağı etkilere de değindi.

Terazi burcu ve yükselen Terazi haftalık burç yorumu

Haftaya güçlü bir dolunay ile başlıyoruz. Aşk hayatınızda ve çocuklarınızla ilgili konularda hassasiyetler yüksek. Krizle veya finansal bir konu ile gelen ani değişiklikler söz konusu. İlişkilerinizi gelecek planlarınızla dengelemekte güçlük çekebilirsiniz. Sosyal ortamınızda kişisel konular ön planda, bununla birlikte çocuklarınız veya ilişkinizle ilgili tamamlanmalar olabilir. Özgürleşme istediğiniz ve sosyal ortamınızı genişletme arzunuz artabilir. Kuralları yıkmak ve alışılmışın dışında hareket etmek isteyebilirsiniz. Hobilerinize yeni alanlar açmak, farklı yönlere sapmak isteyebilirsiniz. Aniden gelişen olaylar bitişlere sebep olabilir. Hassas dengeleri korumak bu hafta zor olacak gibi. Eşiniz veya ortağınızla fikir mücadeleleri içinde olabilirsiniz. İnandığınız konularda diretebilirsiniz. Evinizin içinde daha kısmetli koşullar var gibi görünse de koşullar ağır olabilir.

Toplum önünde bulunduğunuz yerlerde, iş hayatınızda veya ailenizle ilgili konularda daha hassas olacağınız bir hafta. Güzel ve keyif aldığınız konularda gündeme gelmeye başlayabilir. Sosyal ortamlarda veya mesleki gruplar içinde kendinizi daha fazla göstermeye başlayabilirsiniz. Bu dönem daha direk ve kendinizden emin bir iletişim tarzı içinde olabilirsiniz. Hafta sonu eşiniz ve ortağınızla ilgili konular ön planda. Kazalara karşı dikkatli olun.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Ağustos