13 - 19 Temmuz haftası Balık burcu ve yükselen Balık burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Balık burcu ve yükselen Balık burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Balık burcu ve yükselen Balık burcu haftalık burç yorumu

Bu hafta paranızla ilgili konularda hassasiyetler artabilir. Harcamalarınıza özen göstermelisiniz. Gereğinden fazla harcama veya tutumluluk gözlenebilir. Hırslı olduğunuz konularda fazla tepkisel davranabilirsiniz. Kişisel konulardaki kontrolsüz tutumunuz duygusal yaralanmalara neden olabilir. Sağlık konusuna ve fiziksel yaralanmalara da karşı da dikkatli olun. İşlerinizi yönetmekte başarısız olabilirsiniz. Paranıza ya da kendinize verdiğiniz değerle ilgili konularda hassasiyetler oluşabilir. Tatminsizlik hissedebilirsiniz. Yeteneklerinizi iyi kullanamadığınızı düşünebilirsiniz. Zihinsel olarak fazla inatçı olabilirsiniz.

Bu hafta 13’ünde Merkür geri hareketi son buluyor. 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek olan Merkür aşk hayatınızda rahatlamalara neden olabilir. İletişimde ve kendinizi anlatma konusunda daha hazırlıklı ve iyi hissedebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgili alacağınız kararlarda netleşebilirsiniz. Bunlarla birlikte duygusal endişeleriniz aynı kalabilir ve eksikliğini hissettiğiniz şeyler bir süre daha devam edebilir.

17-20 Temmuz arasında kendinizi duygusal olarak yorulmuş hissedebilirsiniz. Bugünler işlerinizde sıkışıklıklar olabilir, yeni konulara başlamak için uygun değil. Kendinizi mahrum bıraktığınız konular olabilir, eksiklik hissi artabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz