13 - 19 Temmuz haftası Kova burcu ve yükselen Kova burcu haftalık burç yorumu

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Kova burcu ve yükselen Kova burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Astrolog Sitare İnal, 13 - 19 Temmuz haftasında Kova burcu ve yükselen Kova burcunu bekleyen gelişmeleri yorumladı.

Kova burcu ve yükselen Kova burcu haftalık burç yorumu

Temmuzun 13’ünde Merkür geri hareketi son bulması, iletişim konusunda rahatlamanıza neden olsa da yine de bu hafta zorluklar yaşamanıza neden olacaktır. Eğitimde ve konuşulan şeyleri anlamakta zorlanma gibi konular sizi etkileyebilir. Zihinsel olarak daha aktif ve tepkisel olabilirsiniz. Bu durum sizin iletişimle ilgili yaralanmanıza neden olabilir, hassasiyetler artabilir. Ticari konularda fazla hırslı olmamaya çalışın. Yakın çevreniz veya kardeşlerinizle ilgili konularda sorunlar yaşayabilirsiniz. Başkalarına düşüncelerinizi diretebilirsiniz. Kendi bildiğinizi okuyup kimseden yardım almak istemeyebilirsiniz.

Geri hareketi 13’ünde son bulan Merkür, 5 Ağustos’a kadar Yengeç burcunda ilerleyecek ve bu hafta size iş konularında desteklerini sunacaktır. Çalışma ortamınızdaki iletişim rahatlayabilir yine de teknik konularda sıkıntılara hazırlıklı olmalısınız. Sağlığınızla ilgili koşullarda rahatlamalar olabilir. Endişe duyduğunuz konuları konuşmak isteyebilirsiniz. Yorucu koşulların içinde kendinizi rahatlatacak şeyler bulmanız iyi olur.

17-20 Temmuz arasında işler sıkışabilir. Yeni koşullara geçmek için uygun günler değil. Duygusal olarak eksiklik hissi artabilir.

Etiketler
Haftalık Burç Yorumları Temmuz