Aç kalan tilkiyi elleriyle besledi

Ağrı’nın Patnos ilçesinde yaşayan vatandaş, evinin önüne gelen aç tilkiyi hem doyurdu hem de sohbet edip, o anları kayda aldı.

Ağrı’nın Patnos ilçesine bağlı Değirmendüzü köyünde bir evin bahçesine giren aç tilkiyi gören ev sahibi Turgut Demir, tilkinin aç olduğunu fark edince onunla sohbet ederek kendi elleriyle besledi.

Ağrı’da yaşanan bu olay ‘insanlık ölmedi’ dedirtti. Hayvan sever vatandaş, takdir toplayan bu davranışını anbean kameraya kaydetti.

Yılda 3 kez ürün veriyor: Tarlada kilosu 12 TL! Yaşam Uludağ'ın eteklerinde fışkırdı, tonlarca toplandı Yaşam Dünyanın en büyük ikincisi, ayrı bir güzelliğe sahip Yaşam 9 yıl aranın ardından yeniden görüntülendi! Yaşam Yalova'da gece vakti görüldü Yaşam Gece vakti sokak ortasında görüldü! Yaşam Nesli tükenmekte, Elazığ'da görüntülendi Yaşam Eşeklere takılı, çalgılı ve balayı dahil düğün! Yaşam Hatay'da görüldü, yılanların arasında en zehirlisi! Yaşam Gündüz vakti Karabük'te görüldü! Yaşam Nesli tükenmek üzere, Hatay'da görüldü Yaşam Yine kavurucu ve sıcak bir yaz bekleniyor! Yaşam