Oy ve Ötesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ertim Orkun, ‘Askıda Bilet’ kampanyasını anlattı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıkıma neden olduğu şehirleri terk etmek zorunda kalan depremzede seçmenlerin ikamet kayıtlarının bulunduğu şehirlere gidip oy kullanabilmesi için ‘Askıda Bilet’ kampanyası başlatıldı.

Oy ve Ötesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ertim Orkun, "Pazar gününden beri 6 bine yakın askıda biletimiz oldu. 6 bin kişi demeyelim, 4 bin kişi bilet almak istiyor. 4 bin kişi diyorum, çünkü gidiş-dönüş bilet isteyenler de var. Diğer taraftan da 1-1,5 milyon arası ciddi bir para da birikmiş durumda. Burası siyasi bir platform değil. Siyasi partilerden doğrudan destek talebi gelmedi ama siyasi partiler de benzer organizasyonlar yapıyorlar" dedi.

Eski AKP'li vekil torunu olan AKP adayına böyle oy istedi: Hainleri ülkeden göndereceğiz Seçim İYİ Parti'den Erdoğan'a 'deprem' göndermeli video Seçim Sokak röportajında AKP'li vatandaşın sözleri gündem oldu Seçim Seçim 80 oy farkla bitti, oylar dolaplardan çıktı! Seçim Kutlamalar sırasında CHP'lilerin bulunduğu balkon çöktü: Çok sayıda yaralı var! Seçim İstanbul'da sayılan oylar YSK'ya getirilmeye başladı Seçim Sandıklar açılmadan zaferini ilan etti! Seçim AKP İstanbul İl Başkanlığı önüne sahne kuruldu! Seçim Oy verme esnasında taşlı sopalı kavga: Çok sayıda yaralı! Seçim CHP, fahiş su faturalarını sergiledi Seçim Mansur Yavaş seçim şarkısını paylaştı Güncel 'Doların 20 TL oluşunu mu, mahvolan gençliği mi kutladınız?' Siyaset