Konyalı vatandaştan Davutoğlu'na: Depremzedelere yapılan yardımlar araştırılsın

Gelecek Partisi Lideri Ahmet Davutoğlu memleketi Konya'da esnaf ziyareti yaptı.

Millet İttifakı partileri arasında yer alan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, memleketi Konya'da esnafları ziyaret etti. Bu esnada yanına gelen bir vatandaş ile Davutoğlu'nun diyaloğu dikkat çekti.

Ziyarette Konyalı vatandaş Ahmet Davutoğlu'na 'Bizi kurtarın' diyerek, depremzedelere yapılan yardımların nereye gittiğini araştırıp hesap sorulmasını istedi.

Fransa'daki Türk vatandaşları Cumhurbaşkanlığı seçimi için sandık başında Seçim TBB Başkanı Sağkan: Sandık güvenliği konusunda endişemiz var Seçim Oy ve Ötesi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ertim Orkun, ‘Askıda Bilet’ kampanyasını anlattı Seçim Seçim 80 oy farkla bitti, oylar dolaplardan çıktı! Seçim Kutlamalar sırasında CHP'lilerin bulunduğu balkon çöktü: Çok sayıda yaralı var! Seçim İstanbul'da sayılan oylar YSK'ya getirilmeye başladı Seçim Sandıklar açılmadan zaferini ilan etti! Seçim AKP İstanbul İl Başkanlığı önüne sahne kuruldu! Seçim Oy verme esnasında taşlı sopalı kavga: Çok sayıda yaralı! Seçim CHP, fahiş su faturalarını sergiledi Seçim Mansur Yavaş seçim şarkısını paylaştı Güncel 'Doların 20 TL oluşunu mu, mahvolan gençliği mi kutladınız?' Siyaset