Bir anda ortaya çıktı: İstanbul'da tanımlanamayan cisim kameraya yansıdı!

İstanbul semalarında bir sürücünün araç kamerasına gökyüzünde hızla kayan bir cisim takıldı. Cisim, bir anda ortaya çıkıp kayarken, aynı anda sol tarafta bir başka tanımlanamayan cisim de dikkat çekti.

İstanbul TEM Otoyolu Mahmutbey mevkiinde dün 23.55 sıralarında seyreden bir sürücünün araç kamerasına gökyüzünde hızlı kayan bir cisim takıldı.

Saniyeler içerisinde gözden kaybolan cismin ne olduğuna sürücü de anlam veremedi.

BİR ANDA ORTAYA ÇIKTI

Cisim bir anda ortaya çıkıp kayarken, aynı anda sol tarafta bir başka tanımlanamayan cisim de dikkat çekti.

Ev sahibi-kiracı kavgası kameralara yansıdı! İstanbul İntihara kalkıştı, vatandaş döverek aşağıya indirdi! Güncel İmamoğlu: İhtiyaç sahibi çiftlere 7 bin TL evlilik desteği vermeye başlıyoruz İstanbul İstanbul’da bayramın ilk gününde yollar boş kaldı İstanbul İstanbul'da barajların doluluk oranında son durum İstanbul İstanbul'a meteor düştü iddiası: Çevre illerden görüntülendi! İstanbul İstanbul'da hayran bırakan Süper Ay manzarası dron ile görüntülendi Güncel Tamir etmek için aracın altına girdi, ölümden döndü! İstanbul Kadına şiddete, esnaftan müdahale! Güncel Beykoz’da metrelerce yükselen dalgalar kıyıya vurdu Güncel İstanbul’da beklenen kar yağışı Anadolu yakasında başladı Güncel Bakan Koca paylaştı: Görüntüler İstanbul'dan! Güncel