İskenderun sahil bandında oluşan yarıklar havadan görüntülendi

Depremlerin ardından Hatay’ın İskenderun ilçesinde sahil bandındaki kaldırım ve yeşil alanlarda yarıklar oluştu.

Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği İskenderun’da tek zarar yapılarda oluşmadı. Depremin etkisiyle İskenderun sahil şeridinde de zeminde hasarlar oluştu. Sahil bandında bulunan yürüyüş yolunda deprem nedeniyle yarıklar oluştuğu görüldü.

Aynı bölgedeki toprak alanda oluşan yarıklar ve çökmeler drone ile havadan görüntülendi. Toprakta oluşan yarıklardan çıkan su ve sitrik killer de dikkatlerden kaçmadı.

Çadırkentte valiliğin tahliye girişimine ve gönüllüleri hedef almasına yurttaşlardan sert tepki Güncel AKP'li başkan ezan okununca yayına ara verdi, Mehmet Akif Ersoy'un yanıtı gündem oldu Medya Hatay Dörtyol'da depremin 22’nci gününde çadır kuyruğu Güncel Prof. Dr. Naci Görür: Minimum 7.2 maksimum 7.5 deprem bekliyoruz Gündem TBB, seçim güvenliği için hazırlıklarını tamamladı Gündem Hamza Dağ'dan alkol sorusuna yanıt: İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne talibim, il müftülüğüne değil Siyaset Terkoğlu: Yapay zekaya Hatay seçimini sorsak, herhalde bu videoyla yanıt verirdi Gündem Zeytin ağaçlarını yerinden söken devasa hortum cep telefonuyla görüntülendi Güncel Yozgat’ta yolcu otobüs devrildi: 1 ölü, 18 yaralı Güncel Osmaniyeli anne: Çocuğumu doyurmak için şekerli su veriyorum, ilacını alamıyorum Gündem Dilan Polat ve Sıla Doğu suçlamaları reddetti: "Masumuz" Gündem Birçok yakınını bombardımanda kaybeden Filistinli Halil Majdalawi yaşadıklarını anlattı Gündem