Şırnak'ı Nisan ayında beyaz örtü kapladı

Şırnak’ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde dün etkili olan kar yağışı sonrası dağlar beyaz örtüye büründü.

Şırnak’ın Beytüşşebap ve Uludere ilçelerinde iki gün etkisini gösteren kar yağışı sonrası kartpostallık görüntüler oluştu. Meşe ormanları ise beyazlar içinde kayboldu.

Bahar aylarında etkili olan kar yağışı, en çok fotoğrafçıları sevindirdi. Doğa fotoğrafçıları anı ölümsüzleştirmek için buz gibi havada kışın son demlerini yaşadı.

Fotoğraf sanatçısı Serdar Gökçe, Günlerdir etkili olan soğuk hava sonrası kartpostallık görüntüler oluştu. Anları ölümsüzleştirdim. Kışı tekrar yaşıyoruz. Güzel fotoğraflar çektim" dedi.

Drift atarak trafiği tehlikeye attı: Polisten kaçmak isteyen sürücü kameralara yakalandı Güncel Kastamonu'da deprem paniği: Vatandaşlar geceyi sokakta geçirdi Güncel Asker eğlencesi adı altında magandalık! Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel