İzleyenler duygulandı: Yapay zeka ile Atatürk'e en sevdiği şarkıyı söylettiler

Yapay zeka insan hayatına giderek daha fazla dahil oluyor. Şimdi de Türkiye Cumhuriyet'in kurucu lideri Atatürk'e yapay zekayla çok sevdiği "Fikrimin İnce Gülü" şarkısını söylettiler. Sosyal medyada paylaşılan video dinleyenleri duygulandırdı.

Yapay zeka çılgınlığı her gün şaşırtmaya devam ederken, son olarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'e en sevdiği şarkılardan biri olan "Fikrimin İnce Gülü"nü söylettiler. Videoyu izleyenler duygulanırken, sosyal medyada çok sayıda da etkileşim aldı.

İstanbul'da hayran bırakan Süper Ay manzarası dron ile görüntülendi Güncel Kilometrelerce yol gidip aldığı cip, dönüş yolunda yandı Güncel Çanakkale’de Kumköy Barajı tamamen kurudu Güncel Sandıktan çıktı: Tam 90 yıllık! Güncel Kocaeli'de bir ilkokulda öğretmene saldırdılar! Güncel Bilinmeyen cisimler gökten yağdı, yetkililere çağrı yapıldı! Güncel Trafikten men ediliyor, ağır cezalar kesiliyor! Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel