Ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Deprem bölgesinde hasarlı binaların yıkımına devam ediliyor. Hasarlı binalar bazen tek bir kepçe darbesiyle yerle bir olabiliyor. O anlardan biri de Elazığ'da görüntülendi.

Elazığ'da, Kahramanmaraş merkezli depremde ağır hasar alan bir binanın yıkım işlemlerine başlandı.

Ağır hasarlı bina, Bosna Hersek Bulvarı'ndaydı. 6 katlı binada yapılacak yıkım, çevre güvenliği alınmadan başladı. Kısa süre sonra bina darbelere dayanamadı. Aniden bir anda çöktü. Toz ve dumandan göz gözü görmez oldu. Şans eseri olayda yaralanan olmadı.

Bağcılar’da temeli kazılan inşaatta toprak kayması: 6 katlı bina tedbir amacıyla boşaltıldı Güncel Yüzlerce kişiye mezar olan Rönesans Rezidans'ın enkazı suyla doldu Güncel Asker eğlencesinde direğe çıkıp silahla ateş açan maganda yakalandı Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı Güncel Yasa dışı bahise aracılık edenlere operasyon yapıldı Güncel