Can Atalay’a doğum günü sürprizi

Gezi davası nedeniyle hapishanede tutulan yedi kişiden biri olan Can Atalay’a 47. doğum günü nedeniyle bir sürpriz hazırlandı. Atalay’ın dostları, arkadaşları, yakınları Maçka Parkı’nda bir araya gelerek doğum gününü kutladı.

Gezi davası bahanesiyle hapishanede tutulan 7 kişiden biri olan Avukat Can Atalay'ın dostları 47. doğum günü için bir sürpriz yaptı. Atalay'ın arkadaşları, dostları, akrabaları Maçka Parkı'nda bir araya gelerek fotoğraf çektirdi. "Sen bizim Can'ımızsın iyi ki doğdun" ve "Her felaketin haklı çıkardığı doğayı, bilimi ve meslek etiğini savunan Gezi tutsaklarına selam olsun" yazılı pankartların açıldığı toplantıda tüm tutukluların bir an önce serbest bırakılması istendi.

İzleyenlerin boğazı düğümlendi: 15 yaşındaki çocuk ağladı, herkesi ağlattı Güncel TBMM Genel Kurulu’nda ‘sarı şemsiye’ tartışması Güncel Türkiye'nin afet gerçeği: '24 milyon binanın yüzde 70'i riskli' Gündem Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı Güncel Yasa dışı bahise aracılık edenlere operasyon yapıldı Güncel Kocaeli'nde evler tahliye edildi, karayolu trafiğe kapatıldı! Güncel Terlikle araç kullanmak yasak mı? Güncel 309 gündür bulunamadı, mahalle boşalttı! Güncel "Konuş, sen nerelisin?" diyen Şırnaklı yurttaşa soruşturma! Güncel Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu Güncel Boğazına şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı Güncel Şarjlı süpürge patladı, evde mahsur kalan şahsı itfaiye kurtardı Güncel