Bolu'da gece yarısı deprem!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre, Bolu'da gece yarısı 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bolu’da meydana gelen deprem, çevre illerden de hissedildi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Bolu'da saat 01.03'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Depremin 7,31 kilometre derinlikte gerçekleştiği belirlendi.

KANDİLLİ RASATHANESİ DE 4,2 OLARAK DUYURDU

Öte yandan Kandilli Rasathanesi ise Bolu'da meydana gelen depremin büyüklüğünü 4,2 olarak açıklarken, depremin 5,4 kilometre derinlikte gerçekleştiğini duyurdu.

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

Bolu’da meydana gelen deprem, çevre illerden de hissedilirken, yurtlarda kalan birçok öğrenci deprem nedeniyle dışarıya çıktı.

Bursa'da bir uçak tarlaya mecburi iniş yaptı! Güncel Depremin ardından idrarını içerek 96 saat enkazda kalmıştı! Güncel Kayseri ve ilçelerinde oy kullanacak seçmen sayısı belli oldu! Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel