'Asker eğlencesi'nde hayatları riske attılar: O anlar böyle görüntülendi

Bursa'nın Nilüfer ilçesinde asker konvoyu yaparak gelen bir grup genç trafiği kapatmalarının ardından yüksek sesli müzik ile oyun oynamaya başladı. Osmaniye'de ise eğlencenin dozunu kaçıran gençler motosiklet lastiği yaktı.

Bursa’da asker eğlencesi yapan gençler yolu trafiğe kısmen kapatarak oyunlar oynarken o anlar cep telefon kamerasına yansıdı.

Merkez Nilüfer ilçesi Fethiye Mahallesi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'na asker konvoyu yaparak gelen bir grup genç, önce trafiği kısmen kapattı. Ardından ise yüksek sesli açan gençler oyunlar oynadı. Çevrede yaşayanların uyarılana rağmen müziği kısmayan gençler polisin geleceğini anlayarak bölgeden hızlıca uzaklaştı.

Diğer bir görüntü ise merkez Osmangazi ilçesi Yenibağlar Mahallesi'nde asker eğlencesi yapan bir grup genç, eğlencenin dozunu artırarak motosiklet lastiği yaktı.

O anlar cep telefon kamerasına yansıdı.

Deprem sonrası gelen yardım malzemelerinin depolandığı fabrikada yangın Güncel Ebrar Sitesi'nden kurtulanlar kaybolan hatıralarını arıyor Güncel Önce çarptı, sonra öperek teselli etmeye çalıştı Güncel Togg şehit ailelerine hizmet vermeye başladı Güncel Yasa dışı bahise aracılık edenlere operasyon yapıldı Güncel Kocaeli'nde evler tahliye edildi, karayolu trafiğe kapatıldı! Güncel Terlikle araç kullanmak yasak mı? Güncel 309 gündür bulunamadı, mahalle boşalttı! Güncel "Konuş, sen nerelisin?" diyen Şırnaklı yurttaşa soruşturma! Güncel Hesap kavgasında uzun namlulu silahlar konuştu Güncel Boğazına şeker kaçan öğrenciyi Heimlich manevrasıyla kurtardı Güncel Şarjlı süpürge patladı, evde mahsur kalan şahsı itfaiye kurtardı Güncel