Adana'da asker uğurlamasında hayatları riske atan yolculuk

Adana'da asker uğurlaması yapıldığı sırada camdan sarkarak yolculuk yapanlar ve trafikte yol kapatanlar olduğu görüldü.

Vatani görevini yapmak isteyen gençler, askerlik yaptıkları yerlere uğurlanırken Adana’da tehlikeli görüntüler ortaya çıktı.

Kimi konvoy halinde yola çıkıp Adana’nın en işlek caddesinden biri olan Turhan Cemal Beriker Bulvarı'nı trafiğe kapattı, kimi ise hareket halindeki otomobilin açık olan camından dışarı sarkarak yolculuk yaptı.

Üstelik sürücü makas atarak ilerledi. Bu anlar ise vatandaşlar tarafından görüntülendi. Her asker uğurlamada tehlikeli yolculuk yapılması dikkat çekti.

Bu müze Türkiye'nin seçim tarihine ışık tutuyor Güncel Metrelerce yükseklikte güvenlik önlemi almadan çalışıyorlar Güncel Diyarbakır’da ağır hasarlı bina çöktü: Çevresindeki binalar tahliye edildi Güncel BİM şubesinde 'skandal' görüntüler ortaya çıktı Güncel Üç fidan, idam edilişlerinin 52. yılında mezarları başında anıldı! Güncel Gaziantep’te katliam gibi kaza! Güncel 58 yıldır gerçek kimliğini arıyor! Güncel Bursa, mayıs ayında beyaza büründü! Güncel Çocukları istismara maruz bıraktı, suç kaydı ortaya çıktı! Güncel Borcunu ödeyemediği için çiftçinin suyunu kestiler: "Köylüyüm, benim hiçbir şeyim yok" Güncel Uyuşturucu satıcısı, polisi görünce 5’inci kattan atladı! Güncel Doğal gaz hattı patladı, ekipler alarma geçti! Güncel