Ceyhan'da toplu nikah töreni ve Kobra Murat konseri büyük ilgi gördü

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, Ceyhan’da bir ilke daha imza attı. Toplu nikah töreni ve Kobra Murat konseri Ceyhan da büyük ilgi gördü.

Ceyhan'da toplu nikah töreni ve Kobra Murat konseri büyük ilgi gördü

Ceyhan Belediyesi toplu nikah töreni ve Kobra Murat konseri düzenledi.

Ayşe Malaz parkında gerçekleşen toplu nikah töreni ve kobra murat konseri Ceyhanlı vatandaşların akınına uğradı.

Romen kardeşlerimizin mutluluklarına ortak olduklarını dile getiren Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “ Bugün unutulmaz bir gün bugün sevginin günü” dedi. Başkan Erdem ve Kadın eli ekipleri 30 çiftin kuaför ve tüm her şeyinde yanlarında oldu. Akabinde Ceyhan’da Otobüs ile konvoy yapılarak vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

Toplu nikah ve Kobra Murat Konserine CHP İlçe Başkanı Fikret Cirit, Ceyhan Belediyesi Meclis Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ve bir çok vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.

BAŞKAN ERDEM: 'CEYHAN İÇİN BU BİR BAŞLANGIÇ'

Vatandaşların doyasıya eğlendiklerini ifade eden Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem; “30 çiftimizin nikahını kıymaktan büyük mutluluk duyduk. Onları bir nebze de olsa mutlu ettiysek ne mutlu bize.

Vatandaşlarımıza unutulmaz bir an yaşatmak için Kobra murat konserimizle bugünü unutulmaz kılmak istedik sizler mutlu olun biz Ceyhan için vatandaşlarımız için her şeyi yapmaya devam edeceğiz. Bu bir başlangıç 14 Mart 2023 aynı coşkuyla kaldığımız yerden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Etiketler
Kobra Murat Konser