Duygusal Krizler...

Akrep Burcunda Dolunay 7 Mayıs Bu dönemde kendinizi daha huzursuz ve patlamaya hazır bir bomba gibi hissedebilirsiniz. Duygularınızla başbaşa kaldığınızdan...

Akrep Burcunda Dolunay 7 Mayıs

Bu dönemde kendinizi daha huzursuz ve patlamaya hazır bir bomba gibi hissedebilirsiniz. Duygularınızla başbaşa kaldığınızdan dolayı iyice derinleşmiş bulabilirsiniz kendinizi. Bu dönemde hayat içinde aradığınız güveni bulamadığınız hissi artabilir. Kendinizi büyük bir fedakarlık içinde hissedebilirsiniz. Ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide kalmış gibi. Boşvermişlik duygusu ağır basabilir. Yaşamınızla ilgili sorgulamalarınız artabilir. Sonunda herşeyin boş olduğuna ikna olabilirsiniz. Aslında yorucu bir dolunay. Sahip olmak ve kaybetmekle ilgili. Sonrasında gelen dönüşümü temsil ediyor.

İlişkilerinizde baskıcı davranabilirsiniz. Duygusal krizlerinizi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Gizli konular özellikle böyle dönemleri daha çok sever. Tutkulu konular sizi içine çekebilir. Bununla birlikte sezgileriniz de artış olabilir. İçinizde kopan fırtınaları dışarıya belli etmeme çabası içinde olabilir, aşırı kontrolcü ve kıskanç davranabilirsiniz. Sahip olduklarınızı paylaşmak istemeyeceksiniz. Çözmeniz gereken krizler çıkabilir, tabii o krizleri siz çıkarmadıysanız. Evden çalışanlar için temponuz bu dönemde biraz artış gösterebilir.

Türkiye için de; kadınlar, ilişkiler özellikle para ile ilgili konularda hassas meseleler olabilir. Kaynaklarımızdaki azalma finansal krizlere yol açabilir. Gizli konuların olduğu bir dönem. Huzursuzluk yaratan durumlarla başa çıkmak zor olabilir.

Burçların hangi evlerinde hangi konularını tetikleyeceğine bakacak olursak;