Aslan burcu haftalık yorumu - Mayıs 2020

7 Mayıs'ta Akrep Burcu'nda dolunay gerçekleşecek. Astrolog Sitare İnal, Akrep Burcu'da gerçekleşecek dolunayın etkilerini Aslan burcu için yorumladı. Sitare İnal'ın haftalık Aslan Burcu yorumunda aile ve geçmişteki mevzular başlığı öne çıkıyor.

Aslan burcu haftalık yorumu - Mayıs 2020

7 Mayıs'ta Akrep Burcu'nda dolunay gerçekleşecek. Astrolog Sitare İnal, Akrep Burcu'da gerçekleşecek dolunayın etkilerini Aslan burcu için yorumladı.

Sitare İnal tüm burçlar için "Duygusal kriz" uyarısı yaptığı yazısında, " Bu dönemde hayat içinde aradığınız güveni bulamadığınız hissi artabilir. Kendinizi büyük bir fedakarlık içinde hissedebilirsiniz. Ölüm ve yaşam arasındaki ince çizgide kalmış gibi. Boşvermişlik duygusu ağır basabilir. Yaşamınızla ilgili sorgulamalarınız artabilir. Sonunda herşeyin boş olduğuna ikna olabilirsiniz. Aslında yorucu bir dolunay. Sahip olmak ve kaybetmekle ilgili. Sonrasında gelen dönüşümü temsil ediyor." uyarısında bulunuyor.

Yorucu bir dolunay ve sonrasında gelen dönüşümü temsil ettiğini belirttiği dolunayın Aslan burcu üzerindeki etkileyeceği alanları ise şöyle yorumladı;

Aslan Burcu: Ev ve aile konuları, geçmişteki mevzular, anne-baba ilgili konularda