Yay burcu haftalık yorumu - Mayıs 2020

7 Mayıs'ta Akrep Burcu'nda dolunay gerçekleşecek. Astrolog Sitare İnal, Akrep Burcu'da gerçekleşecek dolunayın etkilerini Yay burcu için yorumladı. Sitare İnal'ın haftalık Yay burcu yorumunda çalışma hayatına dikkat çekti.

Yay burcu haftalık yorumu - Mayıs 2020

7 Mayıs'ta Akrep Burcu'nda dolunay gerçekleşecek. Astrolog Sitare İnal, Akrep Burcu'da gerçekleşecek dolunayın etkilerini Yay burcu için yorumladı.

Sitare İnal tüm burçlar için "Duygusal kriz" uyarısı yaptığı yazısında, İlişkilerinizde baskıcı davranabilirsiniz. Duygusal krizlerinizi yönetmekte zorlanabilirsiniz. Gizli konular özellikle böyle dönemleri daha çok sever. Tutkulu konular sizi içine çekebilir. Bununla birlikte sezgileriniz de artış olabilir. İçinizde kopan fırtınaları dışarıya belli etmeme çabası içinde olabilir, aşırı kontrolcü ve kıskanç davranabilirsiniz. Sahip olduklarınızı paylaşmak istemeyeceksiniz. " uyarısında bulunuyor.

Yorucu bir dolunay ve sonrasında gelen dönüşümü temsil ettiğini belirttiği dolunayın Yay burcu üzerindeki etkileyeceği alanları ise şöyle yorumladı;

Yay Burcu: Bilinçaltınız, çalışma hayatınız, ön göremediğiniz koşullar