9 Mart’ta Dolunay

Başak Burcundaki bu dolunay da eleştirel ve huysuz olabilirsiniz. Yaptığınız işlerde detaylara fazla takılıp, işin içinden çıkamadığınız zamanlar olabilir....

Başak Burcundaki bu dolunay da eleştirel ve huysuz olabilirsiniz. Yaptığınız işlerde detaylara fazla takılıp, işin içinden çıkamadığınız zamanlar olabilir. Organize olmak, planlayarak yaptığınız işleri geliştirmek için iyi bir fırsat. Çok çalışabilirsiniz. Didineceğiniz işlerle uğraşabilirsiniz.

Bitirmek istediğiniz ve çok üşendiğiniz işleriniz varsa, tamamlamanın tam zamanı. Sağlığınıza dikkat edin. Çalışma ortamınızla ilgili konularda arızalar çıkabilir. Hizmet aldığınız kişiler veya işler de anlayışlı davranmak iyi olabilir. Bu dönemde herşeyi en iyi şekilde yapmak için çabalarken kendinizi boğulmuş hissedebilirsiniz. Ön göremediğiniz, yönetemediğiniz konular çıkabilir.

Gereğinden fazla fedakarlık yapmanız gereken konularla uğraşabilirsiniz. İlişkilerinizde gönyeniz şaşırmayın. Aniden gelişen olaylara karşı kendinizi savunmasız hissedebilirsiniz. Savaşıyormuş gibi ilişki yaşanmaz, bu dönemde sakin hareketler iyidir. Başta söylediğim gibi huzursuz ve iğneleyici konuşma ve tavırlardan uzak durmaya çalışın.

Koç Burcu: Çalışma arkadaşlarınız ve iş ortamınızdaki konularda hassasiyetiniz artabilir. Hizmet konularına ve sağlığınıza dikkat edin.

Boğa Burcu: Aşk hayatınız, hobileriniz ve çocuklarınızla ilgili konulara fazla eleştirel bakabilirsiniz. Gelecekteki konuları planlamakta zorlanabilirsiniz.

İkizler Burcu: Ev hayatınız, aileniz ile ilgili konularda huzursuzluk olabilir. İş hayatınızda yöneticilerinizle ilişkilerinizi belli bir mesafe de tutmaya çalışın.

Yengeç Burcu: Eğitim, iletişim, teknik ve ticari konularla ilgili detaylı çalışma içinde olabilirsiniz. Fedakarlık yapmanız gereken konular hassasiyet yaratabilir.

Aslan Burcu: Yetenekleriniz ve kaynaklarınızla ilgili çalışmalar içinde olabilirsiniz. Hayatınızdaki krizleri yönetmek için fedakarlık yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Başak Burcu: Gün içinde kişisel konularda hassasiyetler oluşabilir. İkili ilişkilerde daha hülyalı olabilirsiniz. Detaylı çalışmalar içinde olabilirsiniz.

Terazi Burcu: Kafanızda dönüp duran sorulara yanıt bulmak sizi zorlayacaktır. Huysuz ve huzursuz hissedebilirsiniz kendinizi. Çok çalışabilirsiniz.

Akrep Burcu: Gelecek planlarınızla ilgili organizasyonlar yapabilirsiniz. Sosyal ortamınızda beğenmediğiniz şeyleri çok rahat ifade edebilirsiniz.

Yay Burcu: İş hayatınızda çok çalışma içinde olabilirsiniz. Yöneticilerinizle ilişkilerinize özen gösterin. Ailenizle ilgili fedakarlık yapmanız gereken konular olabilir.

Oğlak Burcu: Hayat felsefelerinizle ilgili konular, iletişim, çalışma hayatınızla ilgili konularda hassasiyet ve çalışma konuları önem kazanacak .

Kova Burcu: Eşiniz ve ortağınızın parasıyla ilgili meseleler veya bankadaki paranızla ilgili konular gündeme de olabilir. Kriz yönetimi yapmanız gerekebilir.

Balık Burcu: Eşiniz veya ortağınızla ilgili konularda hassasiyetler olabilir. Fazla eleştirel olmak ilişkileri yıpratabilir. Olayları nasıl yöneteceğinizi bilemeyebilirsiniz.