Mart Ayında Burçları Neler Bekliyor?

Koç Burcu ve Yükselen Koçlar: Çalışma hayatınızda ve sorumluluklarınızla ilgili konularda yoğun tecrübeler içinde olacaksınız. Kararlı bir ilerleyiş söz konusu diyebiliriz. Davranışlarınızla sınırları aşabilirsiniz. Hayat planlarınız içinde yapmak istedikleriniz için büyük mücadele vereceksiniz. Ayın ikinci yarısı mücadeleniz hızlanacak, tekrar eden ve geçmişteki konularla uğraşmalarınız bitecektir. Yeteneklerinizle ilgili konularda destek görebilirsiniz. Parasal konularda da gelişmeler olabilir.

Boğa Burcu ve Yükselen Boğalar: Uluslararası konular, akademi, yayıncılık, kurumsal işlerde çalışıyorsanız bu dönemde başarılı olmak için elinizden geleni yapacaksınız. Hayat felsefeniz ve inançlarınızla ilgili dayanıklılık testlerinden geçtiğinizi hissedebilirsiniz. İşlerinize daha ciddi bakabilirsiniz. Özel hayatınızdan alacağınız destekler var. Kişisel konularda daha kısmetli olduğunuzu hissedebilirsiniz. Ayın ortasından itibaren uğraştığınız konular hız kazanmaya başlayacaktır.

İkizler Burcu ve Yükselen İkizler: Ortağınızın veya eşinizin geliri ile ilgili konular ya da bankadaki paranız, miras konuları gibi, cebinizde olmayan ama dolaylı olarak sizin de söz sahibi olduğunuz gelirlerle ilgili kontrollü olmakta fayda var. Bütçeleme yapmanız ve buradaki krizi yönetmeniz gerekebilir. İşlerinizde sabırlı ve hırslı davranabilirsiniz. Yönetmek istediğiniz konularda gözden kaçırdığınız detaylar olabilir. Mart ayının ikinci yarısı aksilikler azalmaya başlayıp, işlerinizde hızlanmalar olacaktır.

Yengeç Burcu ve Yükselen İkizler: Eşinizle ve ortağınızla ilgili konularda zorlandığınız süreçler yaşayabilirsiniz. Onların hayatlarındaki aksilikler sizi zorluyor da olabilir. Endişe ve korkularınızla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Mücadele etmeniz, sabır göstermeniz gereken işlerinizde hırslı davranacaksınız. Kazalara karşı dikkatli olun. Ayın ikinci yarısı zorladığınız işlerin daha kolay aktığını görebilirsiniz. Hayata daha olumlu bakıp, arkadaşlarınızla keyifli zamanlar geçirmek size iyi gelecek.

Aslan Burcu ve Yükselen Aslanlar: Çalışma ortamı ve çalışma arkadaşlarınızla ilgili yorucu koşullar gündemde olabilir. Sağlığınızla ilgili konularda koşturabilirsiniz. Sabır ve metanetle karşılayacağınız olaylar yaşayabilirsiniz. Hırsınız ve mücadele isteğiniz artacak. Aslan tarafınızı göstermek isteyeceksiniz. İşle ilgili konulara çok takılıp, sağlığınızı bozmayın. Ayın ikinci yarısı tekrar eden işlerden kurtulabilirsiniz. İş hayatınızda kadınlardan destek görebilirsiniz. Parasal konulara çözüm gelebilir.

Başak Burcu ve Yükselen Başaklar: Aşk hayatınız, çocuklarınız konusunda mücadele gerektiren durumlar var. Karar aşamaları, zorlanmalar ama yıkılmadım ayaktayım durumları söz konusu. Keyif aldığınız şeylerde bile bir dayanıklılık testinden geçiyormuş gibi hissetmek yorucu olabilir. Hırslı ve başarı odaklı olduğunuz ve çok çalıştığınız bir dönem. Ayın ikinci yarısı yeni konular gündeme gelebilir. Yayıncılık, medya, uluslararası konular, akademi gibi konularda işleriniz varsa bu ay, bu konularda destekleneceksiniz.

Terazi Burcu ve Yükselen Teraziler: Ev hayatınız, aileniz, köklerinizle ilgili konular gündemde. İşlerinizle, sorumluluklarınızla ve ev hayatınızla ilgili konularda zorlanmış hissedebilirsiniz. Ciddi meselelerle uğraşmak sizi yorabilir, eve çok kapandığınızı düşünebilirsiniz. Organize etmeniz gereken konularla, bütçeleme yapmakla veya yaşlılarla ilgili mevzularda mücadele ediyor olabilirsiniz. Ayın ikinci yarısı işleriniz daha rahat akmaya başlayacaktır. Maddi kaynaklarınızı genişletme fırsatı yakalayacaksınız.

Akrep Burcu ve Yükselen Akrepler: İletişim içinde olduğunuz insanlarla, ticari konularda, eğitimle ilgili veya teknik konularda gaza basma isteğiniz yüksek. Mücadele etmek ve ciddi atılımlar yapmak istiyor olabilirsiniz. Eşiniz veya ortağınızla ilgili konularda karşınızdakinin elinin sizinkinden biraz daha iyi olduğunu unutmadan hareket etmenizde fayda var. Tuttuğunuzu koparan tavrınızı ortaya koymaktan çekinmeyeceksiniz. Ayın ikinci yarısı daha rahat hareket edebilirsiniz.

Yay Burcu ve Yükselen Yaylar: Sahip olduğunuz kaynaklarınızla ilgili konularda mücadele içinde olabilirsiniz. Yeteneklerinizi ve paranızı kullanma konusunda ciddi bir yönelim içinde olabilirsiniz. Gündelik hayatınızla ilgili kararlarda test ediliyormuş hissi sizi zaman zaman yorabilir. İnandığınız konuların sonuna kadar arkasından gideceksiniz. Ayın ikinci yarısında ilgilendiğiniz konularda daha kolay karar alabilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızdan destek görebilirsiniz.

Oğlak Burcu ve Yükselen Oğlaklar: Hayatınızı planladığınız ve yeni bir yol çizmeye başladığınız bir dönemde arzu ettiğiniz şeylere sahip olmak için mücadele içinde olabilirsiniz. Güçlü bir motivasyon ile amaçlarınıza odaklanacağınız bu dönemde kontrollü davranmaya çalışmak sizi yorabilir. Vazgeçmeden ve yılmadan olayların üzerine gitmeniz sizi başarıya taşıyacak. Ayın ikinci yarısı daha rahat geçecek. Aşk hayatınız ve çocuklarınızla olan ilişkilerinizde daha olumlu sonuçlar alacaksınız.

Kova Burcu ve Yükselen Kovalar: Bilinçaltınızda sizi yoran ve korkutan konularla ilgili bu dönemde içsel gel-gitler yaşıyor olabilirsiniz. Mücadele etmenizi, fark etmenizi ve belki de kabullenmenizi bekleyen gerçekler bu dönemde sizi daha fazla sıkıştırıyor olabilir. Çalışma arkadaşlarınız ve koşullarınızla ilgili konular, kurumsal hayat ve sorumluluklarınızda artış olabilir. Önem verdiğiniz konularda çok sıkı çalışmanız gerekebilir. Ayın ikinci yarısı gelişmeler hızlanacaktır.

Balık Burcu ve Yükselen Balıklar: Gelecek planlarınızla ilgili ciddi mücadele içindesiniz. İşlerinizle ve sorumlu olduğunuz konularla ilgili önemli kararlar gündemde olabilir. Bunları ayın ikinci yarısına bırakırsanız daha iyi olur. Geçmişte tamamlanmamış işlerle ilgilenmek gerekebilir. İletişim içinde olduğunuz kişilerden veya ticari anlaşmalardan gelecek paralar olabilir. Bu dönemde kararlı ve dayanıklı olmanız gereken konularda istikrarlı davranmanız şart.