Hülya Baza Kaldırırken İmamoğlu Bu sefer Yenikapı Araba Galerisi’ni Açtı

KAYDA GEÇSİN

Kazık Yerken insanların kahkaha attığı bir ülke olmak ne kadar sağlıklı bilemem , ama ‘Yeni Kapı Ruhu’ araçlarla öyle değil böyle yerle bir olurken İstanbul Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu’ndan Kayyım atanacak filan derken yine bir nasihat aldılar , adam dizdi arabaları , gel de gülme !

Dahası Gürsel Tekin tebrik ettikten sonra peşkeş çekilen kamuya ait arazilerle ilgili ciddi bir çalışmayı kendisine teslim edeceğini söylemesin mi !

Çağlar Cilara olmasa konuşacak yer bulamamaktan şikayetçi Sayın Tekin , bu ne iştir ?

Yolsuzlukla ilgili mücadele eden her kim olursa olsun arkalarında olmak toplumsal , insani bir görev değil mi , saniyen bu uğurda hapise düşmeyi göze alan resmi görevlileri yaftalayıp onları deliğe tıktırmak çok derin bir ahlaki yara .

Medyanın dizilerinden programlarına etkisini yitirdiği malum peki güvendiği ama tutmayan starları tutmayan işlerinin reklam olarak ödülünü kimden alıyor Allah Aşkına ?

Artık ürünler önemsiz, önemli olan bu dayatma medya starlarına para kazandırmak reklamlardan öyle mi ?

Niye ?

Firmalar batmasın ayakta kalsın diye biz burada dua ediyoruz , bunlar kapalı dükkan gibi etkisiz şöhretlere para saçmaya devam ediyorlar.

Fakat Allah için Bambi yatakları Hülya Avşar’ın yatakta iş yeri açmış olduğu reklam yerine hemen müthiş bir baza reklamı koymuş. Malum bazalar ağırdır Hülya mahsuscuktan yaşlanmış koca popolu zor baza kaldıran bir kadın olmuş herhalde hedef kitle kastı bu zor baza kaldıran kadınlar , neyse rol icabı bazayı zar zor kaldırırken birden gençleşti ayağıyla bir medala dokundu hoop baza kalktı , ve bazanın içine tenis raketlerini koymasın mı !

Bambi Yataklarını tebrik ederim , yaşlı koca kıçlı kadınlar demek bundan sonra tenis raketlerini koymak için kolay kaldırdıkları Bambi Bazalı alacaklar , herhalde bir bildikleri var….bu mithiş reklam tasarımlarını kim yapıyor bilmiyorum ama sonuçta onay veren bir patron olmalı ! İyi misiniz Allah Aşkına ?

Yandaş Medyayı eleştirirken muhalif medyaya nazar deydi, ne kadar Doğan Medya , eski ATV , Sabah’cı varsa toplamaya başladılar.

Can Ataklı gerçekten formda başarılı , arada Demet’in hareketli parçalarını severim demese hatasız gidiyor zor bir işin altından başarıyla kalkarken diğerleri sönmüş balon gibiler.

Ne dedikleri belli değil ‘Biz burdayız bizi unutmayın’ demekten başka.

AKP zamanı işsiz kalmamış , hatta yapımcılık bile oynamışların şimdi muhalefet yapmasının etkisi olur mu ?

Cilara izleniyor , Emin Şirin muhabbetleri vaz geçilmezi nedense, olsun ona da atlıya atlıya bakıyor insan .

Geçenlerde ‘Investigating America’s Elit diye çok ilginç bir araştırma okudum . ‘Cognitive Ability’ yani bilişsel yani zihinsel yetenek üzerine araştırma . Ülkenin elitleri bu bağlamda nasıl dizayn

ediliyor . Önemli bir araştırma sonuçlar uzun .

İktidar medyasında halen karşılıklı Ömercikler Bibercik alakasızlığında oturup Celal Bayar’a takıp (Adamın Dönmesi Yakın ) ‘Öyle biri yoktu’ diye program yapanlar var , bunu diyende Celal Bayar Üniversitesinden ünvanlı Anzak hayranı Prof !

İnsaf, Ayıp Bu nasıl kafadır yahu .

AKP geçmişteki pek çok parti gibi ‘cognitive Ability’ ye önem vermedi, halen veren olduğunu da sanmam , hal böyle olunca pek çok alanda olduğu gibi medyada da etki , verimlilik yaratamama durumu oluyor sanatta yaratılamadığı gibi .

Saygıyla KAYDA GEÇELİM

Etiketler
Yenikapı