Fenerbahçe'de keyifleri kaçıran iddia: Jorge Jesus ayrılmak istiyor

Portekiz'in Record gazetesinde yer alan habere göre, Fenerbahçe'de mutsuz olan Jorge Jesus sarı-lacivertlilerden ayrılarak Brezilya'ya dönmek istiyor

Fenerbahçe'de keyifleri kaçıran iddia: Jorge Jesus ayrılmak istiyor

Fenerbahçe'nin üzerindeki ölü toprağını atan, camiayı şampiyonluk rotasına sokan Jorge Jesus'la ilgili, ülkesi Portekiz'de çıkan bir haber keyifleri kaçırdı.

Sözcü'nün Record gazetesinden aktardığına göre, tecrübeli teknik adamın Brezilya'ya dönmmek istediğini öne sürdü. Bu gazete, Jesus'un Fenerbahçe'yle görüştüğünü doğrulayan ilk kaynaklardan biriydi.

Haberde, Sarı-Lacivertliler'de mutlu olmayan Jorge Jesus'un yeniden Brezilya'da çalışmak istediği ve Brezilya'ya giderek Atletico Mineiro ile görüşmelerde bulunduğu ifade edildi.

ŞAMPİYONLUĞA ODAKLANDI

Buna karşın Fenerbahçe cephesi, Jorge Jesus'un mutsuz olduğu iddiasına karşı çıkıyor. Edinilen bilgilere göre lige verilen arada Brezilya'ya ailesiyle vakit geçirmek için giden ve İstanbul'a döndüğü belirtilen tecrübeli çalıştırıcının, sadece şampiyonluğa odaklandığı ifade edilliyor.

Portekizli çalıştırıcının, Ali Koç ile de ilişktisinin çok iyi olduğu vurgulanıyor. Ayrıca, Fenerbahmçe'nin Jesus'u bırakmayı düşünmediği ve yeni sözleşme imzalamak için görüşüleceği kaydediliyor.

Etiketler
Jorge Jesus Fenerbahçe Brezilya