Trabzonspor'da iki müjde ve iki imza var

enerbahçe galibiyeti ile Süper Lig’de liderliğe yükselen Trabzonspor'da sakat futbolcuların sayısı da artmıştı. Ancak iki yıldızın Göztepe maçında kadroda olacak olması teknik heyete biraz olsun nefes aldırdı.

Trabzonspor'da iki müjde ve iki imza var

Süper Lig lideri Trabzonspor'da sakatların sayısı Göztepe mücadelesi öncesi teknik direktör Abdullah Avcı'nın canını sıkıyordu.

Koita ve Abdulkadir Parmak'ın yanı sıra Hamsik gibi önemli yıldızını da Fenerbahçe maçında kullanamayan tecrübeli çalıştırıcı, bu maçta da Bruno Peres, Nwakaeme ve Abdülkadir Ömür'ün sakatlanmasıyla zorda kalmıştı. Ancak yapılan tedaviler sonrası Hamsik'in maç kadrosuna girecek seviyeye gelmesi, tedbir olarak dinlendirilen Abdülkadir'in de ağrılarından kurtulması Avcı'nın elini rahatlattı.

Uzun süreli sakatlığının ardından takımla çalışmalara başlayan Abdulkadir Parmak da Göztepe deplasmanında teknik heyetin alternatiflerinden biri oldu. Fakat 26 yaşındaki futbolcunun fiziksel eksikliği nedeniyle bu maçta kadroya alınmama ihtimali de var.

İMZA SIRASI YUSUF SARI VE HÜSEYİN TÜRKMEN'DE

Bu arada Trabzonspor'da yönetim kurulu, teknik ekiple yaptığı görüşmeler sonucunda devre arasına kadar iç transfer çalışmalarını sonuçlandırma kararı aldı.

Bu doğrultuda şu ana kadar Murat Cem Akpınar, Ahmetcan Kaplan, Erce Kardeşler ve Serkan Asan ile sözleşme uzatıldı.

Yusuf Sarı ve Hüseyin Türkmen ile de kasım ayındaki milli maç arasına kadar kontrat imzalanması bekleniyor. Bu isimlerle yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği ve devre arasında kadar iç transferin tamamlanacağı belirtildi.

Etiketler
Göztepe Trabzon Süper Lig Futbol