Fenerbahçe Dortmund ile masada

Transfer döneminin sona ermesine kısa süre kala Fenerbahçe çalışmalarına devam ediyor. Fırsat transferi için arayışta olan Sarı-lacivertliler Borussia Dortmund forması giyen tecrübeli futbolcu için temaslarını sıklaştırdı.

Fenerbahçe Dortmund ile masada

Zaidu Sanisu ve Fabricio Bustos için kulüplerinden olumsuz yanıt alan sarı-lacivertliler, rotayı Bundesliga'ya kırdı. Transferdeki arayışlarına devam eden Fenerbahçe, aradığı ismi Almanya'da buldu.

Sarı-Lacivertliler, Borussia Dortmund'dan Marius Wolf ile ilgileniyor.

Alman basını, Dortmund'un yedek kalan Wolf'u elden çıkarmak istediği belirtirken, 26 yaşındaki oyuncu için tarafların pazarlıkları sürdürdüğünü ve çarşamba akşamına kadar bir sonuca varmaya çalışıldığını yazdı.

Borussia Dortmund, 2018'de Eintracht Frankfurt'tan renklerine bağladığı Marius Wolf için 5 milyon euro bonservis bedeli ödemişti. Bekleneni veremeyen oyuncu son iki sezonda sırasıyla Hertha Berlin ve Köln'e kiralandı.

Alman ekibinin, 2024'e kadar sözleşmesi bulunan oyuncuyu bu kez kiralamak yerine bonservisiyle satmak istediği ifade edildi.

Sağ kanatta hem açık hem bek olarak oynayabilen Marius Wolf, Bundesliga kariyerinde 102 karşılaşmaya çıkıp 9 gol ve 15 asist üretti.

8 TRANSFER YAPILDI

Fenerbahçe'de şu ana kadar takıma 8 takviye yapıldı. Sarı-lacivertliler, 2021-2022 sezonu transfer ve tescil döneminde kadrosuna Diego Rossi, Mergim Berisha, Max Meyer, Serdar Dursun, Steven Caulker, Çağtay Kurukalıp, Burak Kapacak ve Min-Jae Kim'i dahil etti.

KADRODA RADİKAL KARARLAR ALINDI

Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'nın raporu doğrultusunda sarı-lacivertli kadroda radikal kararlar alındı. Fenerbahçe'de Frey, Thiam, Ozan Tufan, Ademi, Sadık Çiftpınar, Deniz Türüç, Ömer Faruk Beyaz, Oytun Özdoğan, Harun Tekin, Gökhan Gönül, Barış Sungur, Nabil Dirar, Barış Alıcı, İsmail Yüksek, Oğuz Kaan Güçtekin, Mbwana Samatta, Mauricio Lemos, Papiss Cisse, Zanka ve Diego Perotti ile yollar ayrıldı.



Etiketler
transfer Borussia Dortmund Fenerbahçe Futbol