Fenerbahçe'de 5 ayrılık

Yeni sezonun transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de gözler bir yandan da takımdan ayrılacak oyuncularda. Dün akşam saatlerinde Zanka ve Mbwana Samatta'yla da yollarını ayıran Sarı-Lacivertlilerde sıradaki yolcular Dirar, Caner Erkin ve Caulker.

Fenerbahçe'de 5 ayrılık

Avrupa'da dün transferin son günü yaşanırken Fenerbahçe'de akşam saatlerinde üst üste iki ayrılık birden yaşandı. Sarı-Lacivertliler, Zanka ve Mbwana Samatta'yı Royal Antwerp'e gönderdi. Kanarya daha önce Michael Frey'i de Belçika ekibine satmıştı.

3 AYRILIK DAHA AN MESELESİ

Son olarak Zanka ve Samatta ile yollarını ayıran Fenerbahçe'de 3 ayrılık daha yolda. Sarı-Lacivertlilerde gözden çıkarılan Nabil Dirar, Caner Erkin ve Steven Caulker kendilerine talip olan Süper Lig ekipleriyle anlaşmak üzere.

CANER ERKİN ÇAYKUR RİZESPOR'LA ANLAŞMAK ÜZERE

Nabil Dirar, Kasımpaşa ile görüşmelerini sürdürürken bir süredir Çaykur Rizespor ile temas halinde olan Caner Erkin'in transferinde ise sona gelindi.

CAULKER KAYSERİSPOR'A

Fenerbahçe'nin Vitor Pereira öncesi transfer ettiği ancak Portekizli teknik adamın planlarının arasında yer almayan Steven Caulker da Kayserispor ile pazarlık masasında.

Etiketler
transfer Caner Erkin Fenerbahçe