Euro 2020 finali öncesi İtalya kafilesinden büyük unutkanlık

EURO 2020 İtalya Futbol Federasyonu Tesisleri'nde hazırlanan İtalya milli takım kafilesi, Londra seyahati için yola çıkarken Gianluca Vialli'nin olmadığını son anda hatırladılar.

Euro 2020 finali öncesi İtalya kafilesinden büyük unutkanlık

EURO 2020 finalinde Wembley'de İngiltere ile karşılaşacak olan İtalya, tarihi mücadele öncesinde inanılmaz bir unutkanlığa imza atıyordu.

Hürriyet Spor Arena'nın aktardığına göre; İngiltere karşılaşmasına Floransa'da bulunan İtalya Futbol Federasyonu Tesisleri'nde hazırlanan İtalya milli takım kafilesi, Londra seyahati için yola çıkarken takım otobüsünde bir kişinin olmadığını fark etti.

Coverciano Tesisleri'nden havalimanına hareket eden takım otobüsünde yardımcı antrenör Gianluca Vialli'nin olmadığı son anda fark edildi. Gianluca Vialli böylece İngiltere maçı öncesinde İtalya'da unutulmaktan son anda kurtuldu.

AKILLARA HUMMELS VE EMENIKE GELDİ

İtalya milli takım yardımcı antrenörü Gianluca Vialli'nin az kalsın tesislerde unutuluyor olması, akıllara Fenerbahçe ve Karabükspor'un eski futbolcusu Emmanuel Emenike ile Borussia Dortmund forması giyen Mats Hummels'in başına gelenleri getirdi.

Euro 2020 finali öncesi İtalya kafilesinden büyük unutkanlık - Resim : 1

Etiketler
Londra İtalya Euro A Milli Takım