Hasan Şaş'ın 'Yere yatıyorsunuz' sözüne Erol Bulut'tan yanıt: muhatabım sen değilsin

Galatasaray - Alanyaspor maçında Hasan Şaş ve Erol Bulut arasında tartışma.

Hasan Şaş'ın 'Yere yatıyorsunuz' sözüne Erol Bulut'tan yanıt: muhatabım sen değilsin

Gerilim dolu geçen Galatasaray-Alanyaspor maçının ardından Türkiye Kupası'nda yarı finale Alanyaspor yükseldi. Maç sonrası çıkış tünelinin koridorlarında da devam eden gerilim, Hasan Şaş ve Erol Bulut arasında sözlü atışmaya neden oldu.
Galatasaray ve Alanyaspor arasında oynanan Türkiye Kupası maçında karşılaşma boyunca oyuncular ve yedek kulübeleri arasında tansiyon hep yüksekti.

Alanyaspor, ilk maçtaki 2-0'lık avantajını kaybetmemek için sık sık maçı soğutma girişimlerinde bulundu. Bu girişimler Galatasaraylı oyuncuları ve kenardaki teknik heyeti bir hayli gerdi.

Gecenin sonunda tur atlayan taraf Alanyaspor oldu ve çıkış tünelinde Galatasaray yardımcı antrenörü Hasan Şaş, Alanyaspor teknik direktörü Erol Bulut'a serzenişte bulundu.

"Oyunu yavaşlatıyorsunuz"

Futbol Arena'nın haberine göre Hasan Şaş, Alanyasporlu oyuncuların vakit geçirme girişimleri nedeniyle Erol Bulut'a "Her şeye itiraz ediyorsunuz. Yere yatıyorsunuz" çıkışını yaptı.

Erol Bulut ise Şaş'a, "Benim muhatabım sen değilsin" diyerek Fatih Terim'den başkasıyla konuyu tartışmayacağını ima etti.

İki kulübün yetkilileri ortamı sakinleştirdi ve gerilim daha fazla artmadan son buldu.

Etiketler
Alanya Galatasaray Alanyaspor Saray