Erol Bulut: Sakat futbolcularımız var

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Erol Bulut, Galatasaray karşılaşması hakkında açıklamalarda bulundu.

Erol Bulut: Sakat futbolcularımız var

Süper Lig’in 14. haftasında Galatasaray’a konuk olacak Aytemiz Alanyaspor’da teknik direktör Erol Bulut maç ile ilgili konuştu.

Zor bir maça çıkacaklarını söyleyen Bulut, "Geçen hafta Ankaragücü karşısında 5 gol bulmamız bizim için moral oldu. Süper Lig'de kolay kazanılan maç yok. Umarım Galatasaray karşısında da girdiğimiz pozisyonları değerlendiririz" ifadelerini kullandı.

Papiss Cisse’nin kart cezalısı olmasının yanı sıra sakatlığı bulunduğunu da söyleyen Bulut, “Sakat futbolcularımız var. Cisse belinden bir sakatlık geçirdi. Bu maçta bizimle maalesef olamayacak. Aynı zamanda sarı kart gördüğü için de cezalı duruma düşmüştü” dedi.

Futbolcusu hakkında çıkan transfer söylentilerini de yorumlayan Bulut “Cisse’nin isminin Galatasaray ile geçtiğini ilk kez sizden duyuyorum. Sosyal medyada böyle bir şey geziyorsa, bilemem. Her gün takip etmiyorum. Gerçekten böyle bir şey varsa da burada iyi işler yapıyor demektir. Kulübümüz, kendisi için gelen teklifleri en iyi şekilde değerlendirir” diye konuştu.

Etiketler
Alanya Galatasaray Alanyaspor Futbol