Yeniden Refah: Deprem bölgesinde yapılanlar yeterli değil

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, MYK sonrası yaptığı açıklamada "Devlet deprem bölgesinde yaraları sarmaya kalıcı konutlar yapmaya çalışıyor ancak gidildiğinde görünen o ki yapılanlar yapılması gerekenler yanında henüz yeterli değil" dedi.

Yeniden Refah: Deprem bölgesinde yapılanlar yeterli değil

AKP'den ayrılan ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı olan Suat Kılıç, MYK sonrası basın açıklaması yaptı.

6 Şubat depremlerinin birinci yılına ilişkin konuşan Kılıç, "Acımız büyük ve taze. Yürekler 1 yıl önce olduğu gibi bugün de yangın yeri. Devlet deprem bölgesinde yaraları sarmaya kalıcı konutlar yapmaya çalışıyor ancak gidildiğinde görünen o ki yapılanlar yapılması gerekenler yanında henüz yeterli değil. Vatandaşlarımızın hayatın normale döndürülmesi yönünde talepleri var" dedi.

Çağlayan Adliyesi'nde meydana gelen terör saldırısına ilişkin de açıklamada bulunan Kılıç, "Terör örgütlerinin yerel seçim öncesi Türkiye'yi yeni bir kaos ve karmaşaya sürükleme niyetleri varsa güvenlik güçlerimiz buna mahal vermeyecektir" diye konuştu.

Kılıç, İstanbul ve Ankara da dahil belediye başkan adaylarının ve seçim beyannamesinin 10 Şubat Cumartesi Ankara'da açıklanacağını bildirdi.

Kılıç, şunları söyledi:

"Belirlenen adaylarımızın açıklanması ve seçim beyannamemizin kamuoyuna duyurulması için takvimimizi netleştirdik. 10 Şubat 2024 Cumartesi saat 11.00'de Ankara Spor Salonu'nda başta büyükşehir olmak üzere, belirlenen belediye başkan adaylarımız kamuoyuna tanıtılacak, aynı toplantıda 31 Mart 2024 yerel seçim beyannamemiz de halkımızla paylaşılacaktır."

Etiketler
Yeniden Refah Partisi 6 Şubat depremleri Suat Kılıç