DP'li Cemal Enginyurt'tan istismarı aklamaya çalışan okul müdürüne tepki: Allah'ı alet ederek nasıl sıyrılmaya çalışıyorsunuz?

Demokrat Partisi Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, cemaat içinde çocuğa istismarı savunan Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Koçyiğit'e tepki göstererek "Bunu ayetle nasıl izah etmeye kalkıyorsunuz?" diye sordu.

GERÇEK GÜNDEM - İsmailağa Cemaati'ne bağlı Hiranur Vakfı'nun kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızının 'evlilik' adı altında yıllarca istismara maruz bırakılması Türkiye'yi derinden sarsarken Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı dün CHP milletvekilleri ile birlikte Adalet Bakanlığı'na yürüyerek skandal hakkında devletin ve siyasi erkin görevlerini yerine getirmesini talep etti. Kılıçdaroğlu, "hak, hukuk, adalet" talebiyle yapılan yürüyüşte cinsel istismar mağduru kadının arkasında tüm Türkiye'nin olduğunu vurguladı.

CEMAL ENGİNYURT'TAN ÇOCUĞA İSTİSMARIN SAVUNULMASINA TEPKİ

Demokrat Parti (DP) Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt, katıldığı televizyon programında Kılıçdaroğlu'nun yaptığı yürüyüşü ve Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü Cafer Koçyiğit'in çocuğa cinsel istismarı savunan paylaşımlarını değerlendirdi. Kılıçdaroğlu'nun yanında yürümekten onur duyacağını belirten Enginyurt, cinsel istismarı savunan bir okul müdürünün görevde olmasını eleştirdi.

"KÜÇÜĞÜN RIZASI VAR DİYEREK, SESİMİZİ Mİ ÇIKARMAYALIM"

DP Genel Başkan Yardımcısı Cemal Enginyurt'un açıklamaları şöyle oldu:

6 yaşındaki evladını bir ahlaksız nasıl evlendirebilir? 30 yaşındaki bir ahlaksız nasıl eş diye alabilir? Bunun konuşulması, kınanması, lanetlenmesi gerekirken birileri çıkmış, 'cemaatleri, tarikatları suçlamayalım; herkes topyekün suçlu demeyelim' diyor. Ne yapmamızı istiyorsunuz? 45 tane oğlan çocuğuna tecavüz edenlere susalım mı? Biz de mi 'bir kere ile bir şey olmaz' diyelim? 'Küçüğün rızası var' diyerek sesimizi mi çıkarmayalım? Nasıl bir ahlaksızlık?

"KILIÇDAROĞLU'NU TEBRİK EDİYORUM"

Sayın Kılıçdaroğlu'nu tebrik ediyorum. Büyük bir iş yapmış, büyük bir görevi yerine getirmiştir. Beni de çağırsa Adalet Bakanlığı önüne vallahi de billahi de giderdim Demokrat Parti milletvekili olarak. Şeref duyardım bundan. Adalet Bakanı 2 yıldır görevini yapmıyor. Aile Bakanı 'bu kadın 2020 yılında bize teslim oldu' diyor. 2 yıl geçmiş. Timur Soykan diye bir gazeteci bunu gündeme getirmese 2 yıldır susanlar susmaya devam edeceklerdi.

"ALLAH'I ALET EDEREK NASIL SIYRILMAYA ÇALIŞIYORSUNUZ?"

Utanmadan bir de kendine lise müdürü diyen bir ahlaksız ayet yayınlıyor, diyor ki: 'Allah size buyurdu ki fasıklardan size bir haber gelirse bu haberin doğruluğunu araştırınız. Fasıklar aranıza fitne fesat sokar. Allahsız, kitapsız müdür bu fasıklardan gelen bir haber mi, bu bir iftira mı? 6 yaşındaki çocuğu evlendirmiş, çocuğa yıllarca tecavüz etmişsiniz. Sen bir de okul müdürüsün. Bunu ayetle nasıl izah etmeye kalkıyorsunuz? Allah'ı alet ederek nasıl sıyrılmaya çalışıyorsunuz? Çocuğunuz, torununuz yok mu? Vicdanınız, Allah inancınız yok mu? Direk Allah'a bağlı olmayan herkesten hesap sorulmalı.

Kaynak: Gerçek Gündem

Etiketler
Cemal Enginyurt Tarikat Cemaat Ordu