CHP'li Tezcan: Sandık milletin önüne gelecek, 'ahmak' kimmiş gösterecek

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen hapis cezasına tepki göstererek "O ahmağı göreceksiniz. Sandık milletin önüne gelecek. O ahmağın kim olduğunu, kimin kendisini ahmak yerine koyduğunu size tokadı atıp gösterecek."

CHP'li Tezcan: Sandık milletin önüne gelecek, 'ahmak' kimmiş gösterecek

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan Meclis Genel Kurulu'nda bütçe görüşmeleri esnasında söz alarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na verilen cezaya tepki gösterdi.

YSK başkanı ve üyelerine hakaret ettiği gerekçesiyle İmamoğlu'na 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Ceza kesinleşirse İBB Başkanı'na siyasi yasak uygulanacak.

Karara tepki gösteren Tezcan, "Ne demiş Ekrem İmamoğlu, ahmak, demiş. Şuna demiş, buna demiş. Ahmak demek suç öyle mi? Ben de diyorum ki böyle bir kararı vermek ahmaklıktır. Ben de diyorum ki böyle bir karardan medet ummak en büyük ahmaklıktır. Ben de diyorum ki bu milleti ahmak saymak ahmakoğlu ahmaklıktır. O ahmağı göreceksiniz. Sandık milletin önüne gelecek. O ahmağın kim olduğunu, kimin kendisini ahmak yerine koyduğunu size tokadı atıp gösterecek."

Etiketler
Bülent Tezcan Aydın Ekrem İmamoğlu Hapis cezası